Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Att göra

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.

Här har vi listat några tips och idéer på saker att göra och se när du är i Göteborg, som vi tycker om.
Har du som gäst ett eget smultronställe som du vill dela med dig av tar vi tacksamt emot det.

Haga
Göteborgs äldsta stadsdel är en oas, underbart mysigt att bara strosa runt och titta på folk.
Många små butiker med udda sortiment, second handbutiker med konst/ möbler och kläder.

Feskekörka
Välkommen in och skåda ett härligt utbud av fisk och skaldjur. Varför inte köpa lite färska räkor och sätt dig på kajen utanför och bara njut! 
Hela området runt Feskekörka sjuder av liv med många bra restauranger.

Magasinsgatan
Gatan är känd för sina inredningsbutiker, second hand, caféer och restauranger. Prova en alldeles underbar strömmingsfilé på hårt bröd som serveras från en food truck!
Promenadavstånd från Rosenlundsgatan och Feskekörka. 

GöteborgsOperan
Har egen restaurang och kafé med utsikt över älven. Bredvid ligger en småbåtshamn, härifrån kan du ta snabbfärjan över till Lindholmen eller Eriksberg och se Göteborg från andra sidan...

Avenyn
Göteborgs paradgata. Längst upp Konstmuseet och Stadsteatern, här ligger även populära restaurang Bar Himmel där du kan sitta på trappan till Konstmuseet och blicka ut över hela Avenyn. Längre ner börjar det dyka upp lite roliga butiker och kvällstid är det populärt att sitta på någon av alla uteserveringar och titta på folk som strosar förbi..

Trädgårdsföreningen
En verklig oas mitt i stan! Fjärilshus, fantastiska blommor, härliga gräsmattor för egen pickning, restaurang och kafe. Allt samlat på ett ställe mitt i city.

Göteborgs Skärgårdt
Nu kan du åka båt direkt från Stenpiren ut till vår underbara skärgård.  Väl där ute erbjuder många öar mat, härliga promenader och salta bad.

Universeum
Nordens största science center, varje dag är ett äventyr! På en och samma dag kan du gå på safari i regnskogen, resa ut i rymden, dyka ner i världshavens djup och vandra genom den svenska vildmarken. Öppet varje dag kl. 10.00- 18.00

Volvo Museum
Stig in i en fantastisk värld av ikoniska bilmodeller, banbrytande innovationer och fantasirika konceptfordon. Du behöver inte vara motorfantast för att besöka museet, här finns något för alla.Just nu pågår en utställning från Volvo Ocean Race/ Volvo Golf Experience.

Gunnebo Slott & Trädgårdar
Kulturhistorisk plats från 1700- talet, öppet året runt. Här erbjuds ett digert utbud av visningar, kurser och evenemang.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.