Best Western

Hotell BEST WESTERN Tidbloms i Göteborg

Ett privatägt hotell där vi gör allt för att Du som gäst skall trivas

Vi är ett mindre hotell vilket gör att Du får all vår uppmärksamhet, samtidigt  ingår vi i världens största hotellkedja "Best Western" med mängder av förmåner och erbjudanden. Det kallar vi "det bästa av två världar"

Välkommen in och känn den familjära stämningen och personliga omtanke som råder, allt i ett tornprytt sekelskifteshus från 1897

Hotellet ligger i ett lugnt och tryggt område på bekvämt avstånd från centrum, endast tio minuter med spårvagn från Centralen eller Korsvägen

Med bil ligger vi en snabb sväng från E 20 och E6, inhägnad parkering finns runt hörnet från hotellet

I källarplan driver vi egen restaurang öppen för frukost, lunch och middag. Sommartid är lunchen stängd, öppet som vanligt kvällstid.

Välkommen in!Hotell Tidbloms i Göteborg

RUM

RESTAURANG

KONFERENS


Våra fyrtiotvå rum har karaktär och personlig prägel, ett kännetecken för vårt hotell.

På rummen finns gratis trådlöst internet och våra frekvent återkommande gäster har även frukt, vatten och choklad på rummet. Önskar ni bli medlem i Best Western bonusprogram, gratis såklart, hjälper vi er!

För andra året i rad har vi fått en utmärkelse i Best Westerns årliga kvalitetskontroll, något vi är stolta över. 

Restaurangen ligger i en unik miljö, där olika valv skapar en skön stämning.

Här står hotellets frukost uppdukad varje morgon, med allt från Sigrids bröd och egengjorda müsli till äggröra och bacon.

Kvällstid i sommar har vi en lättare meny, finns garanterat något för alla smaker, även för de små. Menyn hittar ni på restaurangens egna hemsida www.tidblomspub.se

Ljusa lokaler utrustade för dagens krav.
Internet, storbildsprojektor och parkering ingår!

Maten är viktig och vi lägger stor omsorg med bra råvaror, hembakt bröd till lunchen och alltid hembakt kaka till fikat.

Personal finns alltid till hands för er trygghet

Find us!

Facebook Twitter Google+ Youtube To Go App

Våra erbjudanden

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.